Golftjej Göteborg

Golftjej Göteborg är en tjejsatsning som pågått under några år I samarbete och med stöttning från SGF.

GGF vill se till att alla tjejer i åldern 9-21 år får möjlighet att träffas under roliga former och aktiviter under året. Syftet med Golftjej Göteborg är att satsningen ska bidra till att stötta klubbarna genom att anordna aktiviter där tjejerna får träffa varandra utanför klubbens verksamhet.

Det gör att vi kan få större grupper med tjejer i samma ålder och spelnivå.
Vi ska alltid se till att våra ledord glädje, gemenskap och utveckling genomsyrar det aktiviteter vi gör.

Program 2017

Välkommen till en ny säsong av Golftjej Göteborg.
I år har vi satsat på att utöka antal plaster på de aktiviteter som genomförs i distriktet där både tjejer och killar är med.
Vi har två stora aktiviteter under säsongen som dock är enbart för tjejer och som du själv kan anmäla dig till.

Onsdag 9/8 En härlig och rolig träningsdag på Gräppås GK
Alla tjejer i åldern 9-21 år med hcp 18-ej hcp är välkomna till Gräppås Golfklubb för en heldag tillsammans. Vi kommer blanda träning med roliga aktiviteter och bara träffas för att ha kul tillsammans. Vi kommer att vara 3 kvinnliga tränare plus ledare på plats.

Kostnad för dagen 200:-/ deltagare, inklusive lunch och fika. Denna kostnad faktureras från distriktet till respektive klubb. Sedan är det upp till varje klubb hur ni gör med kostnaden.
Anmälan är bindande.
Information om dagen på Gräppås

 

Måndag 19/6 En härlig och rolig dag på Halmstad Golfarena.
Under dagarna 20-22/6 spelas Annika Invitational på Tylösands Golfklubb. Vi får chansen att komma ner dagen innan tävling och hänga på en av Sveriges coolaste och roligaste träningsanläggningar nämligen Halmstad Golfarena. Där får vi en heldag tillsammans med andra tjejer från de andra distrikten i Sverige. Vi kommer att göra massor av roliga golfaktiviter som svenska golfförbundet annordnar. Linda Lindell och Sofia Edman som är tränare åker med och även ledare från distriktet.

Alla tjejer i åldern 9-21 år 0- ej hcp får chansen att åka med på denna roliga dag. Tveka inte utan ta chansen och anmäl dig snarast och senast 8/6. Vi har begränsat antal platser så det är först till kvarn som gäller.

Kostnad för dagen 200:-/deltagare inklusive, buss och lunch. Denna kostnad faktureras från distriktet till respektive klubb. Sedan är det upp till varje klubb hur ni gör med kostnaden.
Anmälan är bindande.
PROGRAM Golftjej Halmstadresan 19 juni  INFO OCH TIDER!

Oktober, datum ej spikat ännu.

Dagsläger över två dagar på World of Golf för tjejer i åldern 10-11 år.

Ett roligt läger för alla tjejer i åldern 10-11 år oavsett spelnivå så träffas vi under två dagar utan övernattning. Mer info kommer under säsongen.